Kai reikia naujų siūlų, aš keliauju į...

Naujų siūlų mezgėjoms niekada nebus per daug. Taip kaip moterims gero šokolado ar vyrams kalbų apie automobilius. Pamatai labai labai gerą pasiūlymą internete ir jau spaudi mygtuką "į krepšelį". Arba užeini į parduotuvę nusipirkti pieno ir kartu užgriebi keletą kamuoliukų pusvilnės. Gi pravers, gera kaina☺.

Visgi, dažnai tokie impulsyvūs pirkiniai galiausiai nepasiteisina. Tai per skubėjimą nusiperki ne tą spalvą, tai kiekis pasirodo per mažas, tai sudėtis ne kažką. Padedi tokį pirkinį į atsargų dėžę spintos gilumoje ir pamiršti. Kadangi pas mane keletas tokių pirkinėlių irgi buvę, kuris laikas stengiuosi atsakingiau rinktis kur ir ką pirkti. Visgi taupyti reikia, o mezgimo laikas brangus, ant odos tepti bet ką irgi nesinori nė vienai. Tad labiausiai tai ir galioja mezgimo siūlams ir kosmetikai☺(taip, be siūlų dar turiu aistrą testuoti kosmetines priemones, prisipažinau apie dar vieną silpnybę).


Nuo šiol įsigijusi naują pirkinį, ketinu pasidalinti nuomone ne tik apie jį, bet ir apie pačią pirkimo vietą. Tikiuosi, kad ir jums bus įdomu sužinoti, kaip man sekėsi išsirinkti, kaip buvau aptarnauta, ar dar pirkčiau iš tos pačios vietos. Savo įrašuose pateiksiu pagrindinę informaciją, kur lankiausi, koks asortimentas vyrauja, kokie tuo metu itin aktualūs pasiūlymai kažką įsigyti. AKCIJOS AKCIJOS, gi kam jos neįdomios, man irgi...Taip pat apžvelgsiu pagrindines internetines svetaines. Kadangi esu nemažai pirkusi ir dar ketinu pirkti internetu, aprašysiu apie jų patikimumą ir kitus niuansus. Tiesą sakant, pastaruoju metu daugiausiai pirkau būtent internetu ir likau visiškai nenusivylusi. Su kai kuriais pardavėjais pabendravus privačiomis žinutėmis, netgi pavyko išsiderėti puikių kainų! Bet lėto žvalgymosi po siūlų lentynas parduotuvėje kiek pasiilgau☺. O jei dar maloni pardavėja pasitaiko, tai ir aktualių patarimų sužinai, galima maloniai pleptelti...Tai va, vėl trumpai pristačiau naujausią savo rubriką, tikiuosi, bus įdomu ir aktualu. Laukiu komentarų, gal norite sužinoti apie kurią nors konkrečią vietą☺?

Iki susimezgimo, Justė

Komentarai