Patikimiausi mezgimo siūlai - švelnutė minkštutė merinosų vilna Flavia

Metas parodyti Jums visas grožybes, kurios dažniausiai atsiduria mano norų sąraše, arba gundo greičiau megzti jau spintoje. Savo siūlų (ateityje ir pačių siūlų parduotuvių) apžvalgas pradėsiu nuo daugiausiai gerų prisiminimų keliančių merinosų vilnos siūlų - Flavia.

Su Flavia susipažinau jau tuomet, kai studijų metais dirbau siūlų parduotuvėje. Įsivaizduojate, tai buvo kone prieš dešimtmetį ir nuo tada ši rūšis išliko! Tiesa, jos etiketė kiek pasikeitė, anksčiau buvo kitokio dizaino, bet esmės tai nekeičia. Paklausite, kodėl pamilau būtent šitą rūšį? Viskas paprasta. Pradėjus dirbti, aišku, pirmiausia buvo smalsu kažką išbandyti pačiai. Kolegės rekomendavo būtent Flavia, o ir kainos bei pristatytos kokybės santykis atitiko mano lūkesčius.


Ir tada, ir dabar šie siūlai man labiausiai patinka dėl savo universalumo. Iš Flavios galima megzti tiek vaikams, tiek suaugusiems, ji itin švelni, bet tuo pačiu gana tvirta. Gražiai suktas pluoštas, gerai nešiojasi, greitai nesusiskalbia. Tiesa, mezgant vyrams, ar šiaip esant tvirtesnio mezginio poreikiui, rekomenduodavome megzti kartu sudėjus du siūlus. Sakysite, prabanga, bet ir metražas Flavos neblogas, todėl daug keblumų nesukelia. Taip pat spalvų paletė tokia gausi, kad prie lentynos kiek užtrunkama...

Tiesa, šiuo metu jie kiek pakeitė pavadinimą į "FLAVIA baby", tuo sukonkretindami liniją, tikriausiai kad mums būtų lengviau rinktis. Kai pamačiau atnaujintą etikėtės dizainą, vėl stipriai sukirbėjo mintis, kad noriu jų! Juk tai beveik kaip pirmoji jaunystės meilė...Bet jau esu sau pažadėjusi, kad reikia bandyti vis kažką naujo.

Štai tokia mano meilė mezgimo siūlams Flavia. Na o čia, kiekvienoje apžvalgoje ketinu Jums pateikti trumpą produkto dosje, kuri tikiuosi bus naudinga renkantis kažką sau☺.
  • Pavadinimas - FLAVIA baby;
  • Sudėtis - 100% merinosų vilna;
  • Metražas - 200;
  • Gramai - 50;
  • Rekomenduojamas virbalų numeris - 2.5 - 3.0;
  • Kilmės šalis - Italija;
  • Galima įsigyti - čia
Iki susimezgimo, Justė

Komentarai