Internetinių parduotuvių, prekiaujančių mezgimo siūlais, mano TOP5

Pagaliau prisėdau prie seniausiai planuotos, bet vis neprisiruoštos temos. Plius, dar norėjau Jūsų atsiklausti, ar būtų naudinga. Jau kai tik gimė šio blogo idėja, vienuose pirmųjų įrašų norėjau apžvelgti labiausiai išžvalgytas internetines mezgimo siūlų parduotuves. Matyt taip ilgai neprisėdau dėl to, kad tokio tipo įrašas reikalauja laiko, atidumo, o visgi ir atsakomybę jaučiu. Man visai baisu, o jei aš rekomenduosiu kokią internetinę parduotuvę, nes man puikiai pavyko apsipirkti, o va Jūsų užsakymas, kaip tyčia, ir nenusiseks?! Labai tikiuosi, kad taip nenutiks ir keliaujam šopintis!!☺




1. Saulės siūlas. Šiuo metu neabejotinai mano mėgstamiausia, mylimiausia internetinė mezgimo siūlų parduotuvė. Tikras Nr.1 ir tikiuosi, kad tokia išliks. Kiek esu pirkusi iš ten siūlų, nė vienų kokybė manęs nebuvo nuvylusi. Pristatymas į LP nuo 25EUR nemokamas. Siuntos būna atidžiai ir gražiai supakuotos. Pirmą kartą netgi saldainuką radau. Man labai gražus tinklalapio dizainas, pati svetainė patogi naudotis. Man patinka, kai lengva ieškoti, aiškus išdėstymas, raiškios ir didelės nuotraukos. Gražu ir skatina pirkti☺. Man net tinklalapio pavadinimas labai gražus ir mielas. Kol nesigilinau, kas ir iš kur, netgi maniau, kad įkūrėjos vardas Saulė, bet pasirodo, ne☺. Paprašius konsultacijos ir išsakius savo norus, gauni išsamų ir nuoširdų atsakymą. Prekiauja išskirtinai DROPS siūlais iš Norvegijos, kurių kokybe įsitikinau seniai. Taip pat rasite ir nemenką virbalų asortimentą. Džiugu, kad turint kantrybės ir vis apsilankant, galima užtaikyti viliojančių nuolaidų. Bravo, tik "nepasikelkite" besiplėsdami, išlaikykit savo šiltumą bendraujant su klientais. Žodžiu, taip ir toliau, tik sėkmės Jums!

P.S. Paskutinė mano siunta irgi buvo iš čia, nenuvylė, o ką pirkau ir ruošiuosi megzti, jau kituose įrašuose. 

2. Mados garažas. Tai, kad įtraukiau į sąrašą antru numeriu, turbūt įtakojo mano nostalgija Vilniuje esančiai parduotuvei, kurią dažnai lankydavau su drauge. Ši parduotuvė turi iš pažiūros kuklias patalpas, bet kainos ir kokybės santykis nuo seno buvo "protingas". Tiesa, absoliučiai didžioji dalis siūlų yra babinose (kaip lietuviškai, ritėse?), todėl nusipirkus būna darbelio susivyti. Siūlai visokių storių, didelis spalvų pasirinkimas. Taip pat prekiauja ir audiniais. Svetainė subtili, neperkrauta, gana patogi naudotis ir ieškoti reikiamos prekės. Yra ką paskaitinėti iš audinių ir verpalų pasaulio. Jei užsuksite į Vilnių, arba čia gyvenate, turint laiko užsukite į "Mados garažą", jie turi kažkokią gerą aurą☺.

3. 9gijos. Kiek supratau, internetinės parduotuvės neturi, nors FB paskyroje adresas egzistuoja, tik nukreipia vėl į FB puslapį. Šitą vietelę galėtų pasitobulinti. Siūlų apžiūros, tarimasis dėl užsakymų, pristatymo ir t.t. vyksta per FB. Tikrai ne visas pasaulis turi FB, todėl "9gijos" gali likti nepamatytos. O gal jiems užtenka ir to dėmesio, kurį gauna per FB? Pristatymo mokestį skaičiuoja atitinkamai pagal siūlų svorį. Na, bet apie pačius siūlus. Teigia, kad prekiauja siūlais iš Italijos, kas man jau labai patinka. Geriausia šitoje parduotuvėje tai, kad vis siūloma kažkokių super duper pasiūlymėlių. Patys pardavėjai, gražiai bendraujant, kartais leidžiasi į derybas, kas irgi labai smagu bei skatina pirkti. Kiekio atžvilgiu, iš jų turbūt esu daugiausiai prisipirkusi, nes tiesiog nėjo nepirkti, pasiūlė tokią kainą, kad nu kaip susilaikysi☺. Siūlai, kaip ir Mados garaže, babinose, tad praėjus pirmam džiaugsmui vėl galvoju, ar verta gaišti laiką vejant tuos kamuoliukus...Bet jei nebijote papildomo darbo, rizikuoti dėl siūlų be etikečių, spalvų ir pirkti per FB, pirkit čia! Pardavėjams linkiu atsidaryti patrauklią internetinę parduotuvę, šiais laikais jos tikrai jau "ne karvę" kainuoja.☺Kai važiuosiu į Anykščius, būtinai stengsiuosi pas juos užsukti.

4.Siūlų gijos. Į šitą parduotuvę žvalgiausi seniai, bet vis sustabdydavo pristatymo mokestis ir šiek tiek nepatrauklus tinklalapio dizainas. Beje, pirmą kartą užsiregistravusios, šiuo metu gausite nuolaidą apsipirkti kitam kartui. Pristatymas į LP nuo 29EUR nemokamas. Grįžtam prie siūlų. Tik neseniai apsipirkau, nes siūlai neatrodė labai kokybiškai nufotografuoti, todėl dvejojau dėl spalvų atitikimo kompiuteryje ir realybėje. Siūlų rūšys įvairios, kai kurios man nematytos. Nusprendžiau pirma paprašyti konsultacijos internetu ir jau tada sau pasakiau, kad spręsiu pirkti ar ne, iš atsakymo. Ir žinokit, atsakymas buvo toks išsamus, praktiškas ir naudingas...Atrodė, kad pardavėjas pasirengęs padėti kuo tik galės, kad tik kažką įsigytume. Ir tas noras padėti atrodė toks nuoširdus. Gal man atsakė pats savininkas? Aš suprantu, kad jam reikia parduoti, bet juk taip ir reikia! Realybėje man yra buvę, kad nesu pirkusi vien dėl susisukusios, suraukusios nosį pardavėjos. Žinot tą jausmą, kai pajunti, kad savo atėjimu trukdai pardavėjai ramiai sau megzti?☺ Be siūlų šioje parduotuvėje galima rasti ir virbalų, vąšelių ir labai faina, kad yra  - mezginių galeriją iš parduodamų siūlų. Žodžiu, giriu už gražų bendravimą, greitai gautą siuntą ir kai bus gerų pasiūlymų, mielai vėl apsipirksiu.

P.S. Paskutinė mano siunta, kartu su iš Saulės siūlas, irgi buvo iš čia, ką pirkau ir ruošiuosi megzti, kituose įrašuose. 

5.Siūlų dama. Šioje parduotuvėse rasite tikrai nemenką mezgimo ir siuvimo siūlų, mezgimo priemonių, sagų, dar kitų dalykėlių pasirinkimą. Žodžiu, norintiems kažką gražaus kurti ar dovanoti, patiks. Siūlai iš įvairių šalių, dauguma rūšių girdėtos. Pristatymas į LP nuo 25EUR nemokamas. Žinot, iš čia pirkau tik vieną kartą, bet neturiu jokių priekaištų. Išsirinkau, užsakiau, gavau. Nieko ypatingo, kai pamatysiu gerą kokybės ir kainos pasiūlymą vėl pirksiu. Čia tiesiog "groja" kaina☺.

Žiūriu, kad apie tas parduotuves galėčiau rašyti ir rašyti, bet ilgi įrašai Jums tikriausiai juk neįdomu?Tik dar kartą pabrėžiu, kad patirtis apsiperkant šiose parduotuvėse yra mano asmeninė, aš nė su viena iš jų nebendradarbiauju ar nesu kažkaip kitaip susieta. Kadangi gyvenu Vilniuje, kur įsikūrusios didžioji dalis parduotuvių, užsakymus padarau internetu, nes mėgstu ilgai ir ramiai pasvarstyti, įvertinti kainas skirtingose parduotuvėse, ir galiausiai kas nors paima parduotuvėje. Tiesiog taip pigiau, kadangi pristatymo mokestis dažniausiai atitinka papildomą siūlų kamuoliuką bei taupau laiką. Bet viršuje aprašytame penketuke yra parduotuvės, kuriose specialiai nors kartą pirkau pasirinkusi užsakymą paštu.

Man labai smalsu, kur perkate Jūs, jei užsinorite siūlų ne iš savo miesto? Gal prašote parvežti draugų, ar tiesiog laukiate progos nuvykti į norimą parduotuvę pati? Pasidalinkite savo patirtimis, klauskite, rašykite apie norimas apžvelgti kitas temas, tikrai labai lauksiu. Tikiuosi mano TOP5 Jums buvo naudingas ir atradote kažką naujo!

Iki susimezgimo, Justė


Komentarai

  1. Ačiū už pagyrimus ir išsakytą nuomonę. Stengsiuosi išlaikyti TOP1 poziciją. ;)

    Erika iš Saulės siūlo

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už pastabas! Siūlų gijos komandai dar yra daug kur tobulėti. Jūs puikiai pastebėjote mūsų klaidas. Labai stengiamės dirbti dėl klienčių ir patenkinti kuo įvairesnius poreikius. Džiaugiamės, kad atkreipėte dėmesį į Mezginių galeriją, kurioje tiek puikių, išradingų ir labai originalių mezgėjų rankdarbių. Juk kas geriau atskleis siūlo savybes, jei ne pats mezginys? Smagu, kad kartu galime ieškoti pačių geriausių siūlų. Mūsų komandos tikslas - KAINOS IR KOKYBĖS SANTYKIS!
    Visada prašome kreiptis!
    Rasa
    "Siūlų gijos"

    AtsakytiPanaikinti
  3. o galima gal atnaujinti?:) įtraukti ir kitus, pvz. https://siulupinkles.lt/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą