Megztos Kalėdos: žaisliukai kieme (II-dalis)

Šiandien antra diena, kai mintys daugiausiai sukasi apie namų puošybą. Sakysite, mes jau seniai pasipuošę, ko ji čia taip vėluoja. Bet mano namuose šįmet kitokia situacija nei įprastai, buvo pokyčių, dėl kurių šventiniai reikalai buvo gerokai nustumti į šoną. Tačiau nuo vakar prie jų grįžau su didžiausiu malonumu. 

Nertos ir kažkuo minkštu kimštos, nerealiai estetiškai atrodančios eglutės

Šiame įraše kilo noras pasvarstyti apie papuošimus kieme. Ar puošiate savo kiemus, terasas? Kaip manote, ar galėtume lauko medelius puošti mezginiais? Man atrodo, kad taip. Visos mes turime atsargų įvairiausių siūlų likučių. Jei norisi išgaubtos formos, į vidų galima sukišti kad ir reklaminę spaudą, negi gaila :). Jei ir kurį rytą nerasim tų puošmenų, tebūnie...O šiaip į pagalbą, kokias spalvas ar formas rinktis išpildant idėją, pilnai galima pasikviesti savo mažiulius. Pasiūlykime jiems nupiešti būsimų žaisliukų eskizus. Štai mums bus ir nemokamas žaidimų kambarys namuose :).


Megztų eglučių girlianda iš čia

Galima suverti netgi megztų eglučių girliandą arba kabinti jas tiesiog kaip atskirus žaisliukus. Hm, o jei puošybai parinkus dar ir blizgančių siūlų?

Grožybių namai čia

Jūs tik pažiūrėkite, kokio mielumo nerti žaisliukai iš foto viršuje. Įvairių spalvų, su sagutėmis ar karoliukais, čia jau kaip tik panorėsite, ką po ranka rasite. Ir besižvalgant turbūt man labiausiai patiko mintis, kad tokiu mielu daikčiuku galima dekoruoti įprastas dovanų pakuotes...Svarbiausiai subtiliai, nepersistengiant, ane :).

Idėja iš čia
Šiandien tiek. Rytoj ėkvėpimų ieškosim toliau.

Iki susimezgimo,
Justė

Komentarai